Logo 1907

Logo 1907

marți, 10 noiembrie 2015

Fiat Fullback , fratele lui Mitsubishi L200

Fiat se înfrățește cu Mitsubishi. Italienii au lansat Fullback, un pick-up creat pe baza lui L200

 

 
Fiat pare să se axeze pe un nou segment aflat în plină dezvoltare: cel al pick-up-urilor. Noul Fiat Fullback este o interpretare italiană a noului Mitsubishi L200.

Fiat a început să manifeste un apetit deosebit pentru segmentul modelelor pick-up. După ce l-am văzut pe Toro în America de Sud, facem cunoștință cu noul Fullback în cadrul Salonului Auto de la Dubai. Se pare că italienii au simțit un potențial pentru primul lor pick-up de dimensiuni medii tocmai în Orientul Mijlociu. Dacă sunteți tentați să spuneți că noul Fullback seamănă destul de mult cu un alt model din segment, adică Mitsubishi L200, nu greșiți deloc. Noul Fiat Fullback este de fapt un Mitsubishi L200 cu o altă siglă și un design interior și exterior copiat cu fidelitate. 

Disponibil în două variante de caroserie, cu cabină simplă și cabină dublă, noul Fiat Fullback oferă o capacitate maximă de încărcare de 1100 de kilograme. Dimensiunile vor fi diferite, lungimea fiind cuprinsă între 5155 mm (pentru single cab) și 5285 (pentru double cab). Indiferent de configurație, ampatamentul va măsura 3000 mm, adică suficient pentru nevoile de spațiu.

Esential1100 de kilograme este capacitate de încărcare a noului Fiat Fullback.
 
Gama de motorizări va fi și ea diferită, în funcție de piața pe care va fi comercializat pick-up-ul. În Orientul Mijlociu va exista o versiune pe benzină, de 2.4 litri, care dezvoltă 132 de cai putere. Pentru piețele care preferă dieselul, Fiat a pregătit un agregat de 2.5 litri, care dezvoltă 110, respectiv 178 de cai putere. Clienții vor putea opta între o transmisie manuală cu cinci trepte și una automată, tot cu cinci trepte. 
 
Noul Fiat Fullback va începe să își facă apariția pe străzi începând cu luna mai a anului viitor.

http://www.automarket.ro/stiri/fiat-se-infrateste-cu-mitsubishi-italienii-au-lansat-fullback-un-pick-up-67521.html

 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu